Sign in to follow this  
Followers 0
Aaron Clinton

{RSS} Cambridge Soundworks BassCube 8S doing funky stuff, help appreciated

2 posts in this topic

<div><!-- google_ad_section_start -->Before I really got into home theaters, I had a Cambridge Soundworks system. When I built the home theater and purchased SVS, the CS system went downstairs to the flat screen TV.<br /><br />The bass cube does weird things... In the middle of a movie, or when nothing is showing at all, it'll surge and blow out some low frequency weirdness. It starts slow and crescendos. I run over and switch it off and on and it takes care of it until the next time.... Either the next day or in an hour. <br /><br />There have been times, when I've gone to switch it off, that a little static electricity from my walking on the carpet with my slippers causes a tiny spark, which also seems to reset the unit. Buzzing stops instantly. <br /><br />I can also undo the mono cable which seems to help. <br /><br />Any help appreciated.<!-- google_ad_section_end --></div>

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your little bass cube amp is very unstable , It needs repairing or best of all get a svs , a secondhand one is cheap over there ......Alan

ps check that the plugs are making proper contact both ends..................Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0